sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Neljän seinän jälkeen

Tällä kertaa en pyytele anteeksi taukoa, vaikka sellainen tässä tulikin pidettyä. Ajatukset ovat yksinkertaisesti olleet kaikkialla muualla kuin blogimaailmassa. Lisäksi olin ilman tietokonetta osan tauosta ja kännykällä en edes yritä kirjoittaa (itse asiassa yritin kerran, mutta menetin hermot kahden lauseen jälkeen). Ja kuten otsikko kertoo, suurimman osan tauosta vietin neljän seinän sisällä, tai ainakin melkein. Pitkään jatkunut hutera tilanteeni ajautui siihen, että päädyin sairaalahoitoon ja niissä vierähti kaikkinensa kolmisen viikkoa. Uloskirjauduin perjantaina ja siitä asti olen taas totutellut elämään kotona.

Arki ei sairaalaelämästä huolimatta juuri ole muuttunut. Toki olen tällä hetkellä sairaslomalla, mutta muuten päivän ohjelmassa tärkeimmät ovat (edelleen) viisi ateriaa valmisteluineen, syömisineen ja jälkiähkyineen. Joskin viimeinen on vähentynyt huomattavasti sitten muutama viikko takaperin, vaikka sitä silloin olikin lähes mahdoton uskoa. Mutta niin siinä on käynyt ja melkein voin sanoa jo tuntevani jonkinlaista nälkää, vaikka ateriavälit eivät päätä huimaa. Jatkokuviot kuten töihinpaluu ovat vaihteeksi hieman avoinna, muuta niitä on tarkoitus selvitellä tulevina viikkoina, ja yritän parhaani mukaan olla asiasta sen enempää stressaamatta.

Viikonlopun olen kuluttanut syöden ja lepäillen ja tänään innostuin myös leipomaan pitkästä aikaa. Tein tavallisia muffinsseja, joihin pilkoin tarjouksessa ollutta Maraboun Domino-suklaata. Muuten onnistuivat vallan mainiosti, mutta ilmeisesti jätin suklaapalat liian suuriksi, koska vaikuttavat kaikki painuneen vuokien pohjalle. Lisäksi olen täytellyt ristikoita, katsonut rästissä olevia tv-sarjoja ja käynyt vähän ulkoilemassa. Joskin tänään porukkaa oli Vantaanjoella niin paljon, että melkein voi ruuhkaksi kutsua. Mutta ihmekö tuo, aivan mieletön auringonpaiste!

Koska en nyt keksi mitään sen kummoisempaa kirjoitettavaa, riittäköön tämä tältä erää. Piti vain tulla kertomaan, että elämä jatkuu, myös blogin puolella :)
Aurinkoa viikkoosi,
<3 Jen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti