sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Hold your horses

Terveisiä vain kaaoksen keskeltä!

Valitettavasti kaaos ei johdu ahkerasta muuttorumbasta, vaan lattialle lentäneistä tavaroista, kun en ole niitä paikalleen jaksanut nostaa. Viimeinen viikko on nimittäin kulunut totaaliväsymyksen merkeissä. Kruununa voidaan pitää viime yötä. Menin illalla kuuden maissa jo toisille päiväunille, ja yhdellä havahtumisella jatkoin unia aamuun asti.


En usko väsymyksen johtuvan unenpuutteesta, yöunet viikollakin ovat olleet vähintään seitsemän tuntia, yleensä lähempänä yhdeksää. Sen sijaan kyse on enemmänkin, vaihteeksi kerran, muutoksista. Olen aina ollut huono suhtatumaan muutoksiin, oli ne sitten positiivisia tai negatiivisia. En ajattele aktiivisesti 'apua muutos', mutta alitajuntaisesti jumitan. Muuttotilanteessa se on siis tarkoittanut sitä, että en ole saanut mitään aikaiseksi. Ja kuten niin monesti olen tännekin kirjoittanut, saamattomuus on jotain mitä inhoan!

Keskiviikkona meninkin hieman ristiriitaisin miettein tapaamaan hoitajaani. En kokenut, että olisi mitään sanottavaa, periaatteessahan kaikki on ihan hyvin. Ja toisaalta, en halunnut paljastaa, että pinnan alla kuohuu. Alun 'ihan hyvää', 'en tiedä' -tasoisen keskustelun jälkeen sain kuitenkin purettua fiiliksiä ja kuten usein ennenkin vastaavissa tilanteissa, lähdin kotiin silmät punoittaen, mutta sydän keventyneenä. Sain muistutuksen, että olen hiljan tehnyt todella isoja muutoksia elämässäni ja muutokset jatkuvat edelleen. Ei siis ole ihme, että uuvuttaa. Ja sitten tietysti se toinen, kropan koolla ei ole tekemistä tämän kanssa. Eikä sen muokkaus ainakaan helpota asioiden edistymistä.

Eli kaaoksessa eletään, mutta kyllä se tästä. Maanantaina saan muuttolaatikot, perjantaina tulee kierrätyskeskus hakemaan ylijääviä huonekaluja ja lauantaina varsinainen muuttoauto. Ennenkin olen saanut aikaiseksi, vaikka jossain kohtaa onkin toivottomalta tuntunut. Ja kun nyt olen tuota Cheekiä tavannut lainailemaan, niin tarvitsipa hänkin lomaa. Aina ei jaksa, eikä edes tarvitse.

<3 Jen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti