torstai 12. joulukuuta 2013

Aika perus

Ja taas yksi keskiviikko 11.päivä koettuna ja hengissä ollaan :)

Tähän viikkoon on mahtunut useampi tapaaminen ja olen saanut pääni puhki
Eilisen aamupalalta
perustella tekemääni töihinpaluupäätöstä, ja miten siitä ja siellä aion selvitä. Olen saanut jonkun verran myös huolestuneita kysymyksiä tämän blogin kautta, ja haluankin tässä yhteydessä tarkentaa, että avohoitoni jatkuu edelleen, eikä mahdollinen tiiviimpi hoitovaihtoehtokaan ole kokonaan poissuljettu.

Muilta osin tähän viikkoon ei sitten ole sisältynytkään mitään sen erikoisempaa. Unet ovat jääneet vähän lyhyiksi ja tänä aamuna heräsin siihen, että tiputin puhelimen lattialle sen soidessa ja luulin melko pitkälle päivää, että tänään olisi perjantai. Onneksi näin ei kuitenkaan ole, eli sain vielä tämän päivän (ja huomisen) aikaa yrittää väkertää joulukortteja, jotta saisin ne kerrankin edullisimmilla merkeillä postiin.


Löysin joku viikko sitten mielestäni juuri osuvat ohjeet joulukorttien 
askarteluun netistä, mutta en silloin hoksannut sivua tallentaa. Ajattelin, että samalla tavalla löydän sen uudestaan googlettamalla, kun materiaalit ovat hankittu. Noh, nyt on materiaalit, mutta ei ohjetta. Tänään olinkin jo melkein valmis ostamaan valmiita kortteja ja siirtämään materiaalihankinnat kaapin pohjalle odottamaan tulevia vuosia. Mutta päätin kuitenkin vielä yrittää löytää ohjeen tai ainakin sen kadonneen askarteluinspiraation (jos joku on nähnyt, ottaisin mielelläni takaisin...).

Koska aamupäivä meni jumittaessa, lähdin hakemaan kadotettua inspiraatiota metsästä. Enemmän sää muistutti tosin syksyä kuin talvea, kiitos sulaneen lumen ja nollakelin. Pientä haastetta lenkilleni sentään sain, kun jossain kohtaa peltotie olikin mustan jään peitossa. Onneksi olin kuitenkin valinnut aluksi suunnittelemieni tennareiden sijaan talvilenkkarit, joten selvisin kotiin ilman pyllähdyksiä.

Kotona piristystä toivat viikkolehdet, nuo turmiolliset rahankuluttajat ja päivää ja alkuiltaa vietinkin lueskellen muun muassa, mitä Linnanjuhlien jatkoilla tapahtui ja kuka on kahvitellut kenenkin kanssa. Yllätyksekseni MeNaiset oli tänä vuonna tiivistänyt Linnanjuhlien pukukavalkaadin kolmen sivun mittaiseksi. Ei siinä, että olisin perinteistä esittelyä ja analyysia kaivannut (olen jo lukenut niitä netistä ja päivälehdistä), mutta toki mietin, miksi näin.. Lounaaksi valmistin (lämmitin pakasteesta) nykyistä herkkuruokaani pinaattikeittoa, ja jälleen tuli todistettua, että Rainbow-versio vain on yksinkertaisesti parasta! Jälkiruokana söin tänään omatekoista rahkaa, jonka valmistukseen käytin perinteisen rahkan ja vaahtoutuvan vaniljakastikkeen lisänä puolukkaa, kiitos vain kerääjille ja siskolle kotiinkuljetuksesta.


On se hyvä, että pystyy seuraamaan sekä nettiä että televisiota samaan aikaan
ja vielä vähän lueskelemaan.


Rauhallista iltaa vain kaikille,
<3 Jen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti