lauantai 7. joulukuuta 2013

Joulukuun juttuja

Tähän väliin tällainen kuvallinen kuvaus viimepäivien sisällöistä ja tunnelmanluojista. Arki on palannut päiväkodin jälkeen jotenkin uomiinsa ja erinäisistä kuvioista johtuen, saan sittenkin viettää joulukuun kotona. Hyvänä puolena on tosiaan se, kotonaolo ja aika valmistella tulevaa joulua. Ei niin hyvänä puolestaan se, että töihin paluu siirtyi taas, tällä kertaa aikaisintaan helmikuun alkuun. Mutta siitä sitten taas myöhemmin enemmän.
 

Joulunodotuksen ehdoton vakio, joulukalenteri
Ja ylläripylläri aiheena, MUUMIt :)

Vaikka ulkona talvi vielä hieman odotuttaakin, saan sisällä tunnelmaa sitäkin enemmän. En ole edes jaksanut laskea, monesko glögipurkki on jo menossa. Sen verta hyvältä maistuu.
Uusinpia välipala- /jälkiruokaherkkujani on perinteinen rahka höystettynä vaahtoutuvalla vaniljakastikkeella ja Luumupiltillä, nam!

Rauhoittuminen on hieman vaikeaa, eli Käen kutsu on edelleen kesken. Onneksi neulominen on yksi niistä keinoista, joilla saan itseni hetkittäin pysähtymään. Kuvassa valmistumassa isän joululahjasukat. Kun saan ne kokonaan valmiiksi, voin tehdä erillisen postauksen ohjeesta (se on oikeastikin tosi yksinkertainen!)Joulunodotuksia myös sinne ruudun toiselle puolelle!

<3 Jen

4 kommenttia:

  1. Kuulostaapa hyvältä toi sun reseptisi, täytyy kokeilla! :)
    Hyvää joulun odotusta sullekin Jen.<3

    VastaaPoista
  2. Suosittelen :) Ja toi vaahtoutuva vaniljakastike on ainakin mun mielestä sangen toimiva, vaikka monet kermavaahdon nimeen vannovatkin.

    <3

    VastaaPoista