perjantai 23. toukokuuta 2014

Vuosi sitten

Aloittaessani blogin uudestaan piilotin vanhat tekstit. Tänään ajattelin kuitenkin julkaista vuoden takaisen. Silloin tilanne oli hyvin erilainen. Olin armottoman epävarma monesta asiasta ja turvaa löysin sieltä, mistä ei todellakaan olisi kannattanut. Niin kuitenkn kävi, ja blogia seuranneet tietävät, mihin kaikkialle se on tähän asti vienyt.

"Tiedättekö sen tunteen toipumisprosessissa, kun alat hiljalleen saada kiinni niistä asioista, jotka sinulle ovat tärkeitä ja jotka tekevät sinut onnelliseksi? Tunnistat hiljalleen elämässäsi tekijöitä, jotka saavat sinut innostumaan ja motivoivat entisestään. 

Minulle vuosi 2012 oli sellainen. Palasin omaan arkeeni ja innostuin siitä päivä päivältä enemmän. Loistavan tuen avulla tunnistin hiljalleen niitä onnenhippusia ja tartuin niihän päivä päivältä kovempaa. Toki ote välillä lipsui, minulla kun tuppaavat kädet hikoilemaan, mutta kohta sain sen taas paremmaksi.

Ja sitten, yhtenä aamuna, pakka hajoaa.

Sen, minkä olet käsittänyt voimavaraksi ja motivaattoriksi kerrotaankin olevan lopussa. Ja jotta tässä ei olisi tarpeeksi, selviää myöhemmin, ettei se sittenkään ole ihan varmaa. KAIKKI on epäselvää. Jatkossa sinulle annetaan päiviä, jolloin tilanteeseen tulee selvyyttä. Niitä päiviä tulee kerta toisensa jälkeen, mutta selvyys on yhtä todellista kuin maailmanrauha.  

Minulle tämä kaikki on tarkoittanut hilajista paluuta sinne, mistä lähdin jo pois. Numerot tuovat turvaa, kaloreita voin laskea ja painoa hallita, se on vain minusta kiinni. Ne ovat vain ja ainoastaan minun toimintani seurausta, kukaan muu ei voi tulla sanomaan, että ei vaiskaan, katsotaan sitten aikanaan. 

En halua enää palata sinne, mistä olen tähän mennessä kahdesti lähtenyt. 

 Silti minusta tuntuu,


ettei sille ole vaihtoehtoa."


<3 Jen
joka oppii joka päivä luottamaan enemmän, että vaihtoehtoja on, meillä kaikilla2 kommenttia:

  1. Hieno teksti, kerta kaikkiaan! Ole ylpeä siitä, mihin olet päässyt ja mitä olet löytänyt, ja pidä siitä kiinni, etsimistä ja löytämistä samalla jatkaen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Ihana Ida ja kaikki se sama Sinulle takaisin. Tämä taistelu käydään, mutta siitä selvitään, molemmat <3

      Poista