sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Kevätluonnossa

Kevät alkaa toukokuusta, tai niin sen ainakin minun mielestä pitäisi mennä. Viimepäivinä sää on tosin tarjonnut melkoisia vaihteluita ja mikä mielenkiintoisinta, todella lyhyen ajan sisällä. Vapun tienoilla sain tuta näistä nopeista muutoksista muutaman kerran ennen kuin sain päähäni taottua, että sateenvarjo on nyt tarpeen, vaikka aurinko paistaisi kuinka kirkkaalta taivaalta kotoa lähtiessä.

Tänään tuli taas varjolle käyttöä, mutta kaunis auringonpaiste helli sentään suurinta osaa päiväkävelyäni.
Kävin lounaalla hyvän ystäväni kanssa Hakaniemessä, mutta matkalla kotiin päätinkin hypätä bussista pois jo Arabiassa ja niin alkoi "luontoseikkailuni". Tuli katsastettua uusia reittejä ja bongasinpa muutaman uudenkin reitin, jonne vielä joku päivä pitää mennä.

Kuten olen varmasti täällä aiemminkin kirjoittanut, olen asunut lapsuuteni ja nuoruuteni pienessä kaupungissa. Nykyisin huomaan tämän historiani etenkin siinä, että lähes aina, kun poistun liikenteen vilinästä, koen rauhoittuvani.
Ja onhan siitä ihan tutkimusnäyttöä, että luonnossa liikkumisella on positiivista vaikutusta (mielen)terveyteen. Mutta höpinät sikseen, tässä kuvia tämän päivän retkeltä.
 Muistakaa tekin kuljettaa sateenvarjoja mukana :)
<3 Jen
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti