perjantai 29. marraskuuta 2013

Perjantai 29.11.2013

Suunnitelmasta poiketen, lopetin päiväkodissa jo tiistaina. Koin, että oli aika lähteä ja niin tein. Tänään kävin vielä moikkaamassa kaikkia ja samalla juomassa päiväkahvit. Tuntui jotenkin hassulta, kun kahvin lomassa sovittiin tulevan viikon keittiö- ja muita vastuuvuoroja ja ylipäätään puhuttiin tulevasta viikosta. Ne eivät enää koskeneet minua. Sain lähtiessäni ihania kannustuksia, sanoja ja haluaksia. Minunkin tulee ikävä, ainakin vähän.  Kotiin lähdin hymyillen ja hyvillä mielin, aurinkokin paistoi.

Päiväkodin jälkeen kävelin kirjastolle, josta löysin jälleen muutaman kiinnostavan kirjan, ehkä parhaana löytönä J.K.Rowlingin, tai siis Robert Galbraithin Käen kutsu. Olin suunnitellut toivovani sitä joululahjaksi, mutta tottakai tartuin tilaisuuteen, kun kirjan Bestseller-hyllystä bongasin.

Illaksi minulla ei ole erityisiä suunnitelmia, enkä niitä aio tehdäkään. Jostain syystä kaipaan tällä hetkellä omaa aikaa enemmän kuin paljon. Tässä yhteydessä isot anteeksipyynnöt kaikille niille, joiden tapaamisista olen viimeaikoina luistanut. Ainoa ohjelma, joka tulevia päiviäni määrittää on ateriasuunnitelman noudattaminen. Kolmen tunnin välein, viidesti päivässä ja siinä välissä sitten tiskaamiset ja valmistamiset, eipähän ole tekemisen puutetta.

Ensi viikolla on edessä monia tapaamisia ja uskoisin, että vihdoin sen jälkeen pystyn kertomaan jatkosta hoitokuvioiden suhteen ja ehkä raotan samalla hieman, missä sairauden kanssa todella mennään. Laskin eilen, että tulen viikon aikana tapaamaan kolmea lääkäriä ja kahta hoitajaa. Eli melkoista rumbaa huomioiden, että nämä kaikki tapaamiset ovat yhteensä kahtena päivänä.

Loppuun vielä muutama kuvatuotos päiväkodista, jotka nappasin tänään mukaani muistoksi.


Maalattu 13.11.'13

Maalattu 20.11.'13



Rauhallista perjantai-iltaa,
<3 Jen



 

1 kommentti: