perjantai 4. lokakuuta 2013

Parhautta perjantaissa

Tämä perjantai alkoi hyvin. Nukuin viime yönä harvinaisen hyvin ja heräsin virkeänä. Ehdin rauhassa viettää aamuhetkeäni ja laittaa itseni valmiiksi päivän ohjelmaa varten. MUTTA bussissa keksin katsoa kalenteria, ja kyllä, olin kaksi tuntia myöhässä. Aikataulusekaannuksen jälkeen olinkin vähän aikaa aivan jumissa - typerä päivä. Pienen itkupotkuraivarin ja lohduttavan puhelun jälkeen päätin kuitenkin jatkaa aamun hyvää fiilistä. Sen sijaan, että olisin hurauttanut takaisin kotiin peiton alle piiloon "pahaa maailmaa", kiertelin kaupungilla ilman sen erikoisempaa ohjelmaa. Ja taas se tuli todistettua, ASENNE RATKAISEE (ja nälkä tekee kiukkuiseksi, hyvä ruoka saa hymyilemään)!


Anttilassa ihailin ja vähän kadehdinkin teinityttösiä, jotka olivat leiritytyneet odottamaan Robinia, joka oli tulossa jakamaan nimmareita - kolmen tunnin kuluttua. Katseluni keskeytyi nuoren myyntitykin toimesta, ja lopputuloksena poistuin kaupasta UUDEN PUHELIMEN kanssa.Annan kerkesin lukea ruokaillessani kaupungilla, suosittelen etenkin artikkeleita illan tv-tähtenäkin olevasta Laura Närhestä ja itselleni uudesta tuttavuudesta Maaretta Tukiaisesta.
Cittarista löysin uuden suklaapatukan, valkoista ja tummaa suklaata, mansikkaa ja vadelmaa. Ei voi olla kuin hyvää!

  Huomasin eilen, että on aika siirtyä valkoisesta punaiseen, joten tuumasta toimeen.
Tunnelmalliseen illanviettoon kuuluu ehdottomasti kynttilät.
Vaatteissani ei Roosanauha-päivästä huolimatta ollut tänään pinkkiä, mutta korvasin sen hakemalla iltaevääksi Arnoldsin donitsin ja toisin kuin yleensä, otin lakritsan sijasta pinkkiä, ROOSANAUHApäivän kunniaksi.

Iltani kruununa toimii VAIN ELÄMÄÄ <3
Voin olla varma, että tästä tulen kirjoittamaan lisää, vielä monta kertaa.

Rauhallista iltaa ja nauttikaa viikonlopusta!
<3 Jen
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti