sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Viikonlopun aloitus

Muutos Matkalaukussa on uudistettu versio aiemmasta aloituksesta My truth or beautiful. Olen poistanut aiemmat tekstit ja uusin nimen, koska haluan tehdä tästä toisenlaisen verrattuna siihen, mistä aikanaan aloitin. Kirjoittajana siis edelleen sama, nyt 29-vuotias pääkaupunkiseudulla asuva nuori (?) nainen Jen. Monet teistä tuntevat minut ärhäkkänäkin, tai ainakin ylitsepursuavan pitkiä kommentteja kirjoittavasta nimimerkistä, osa myös yksityiselämän henkilönä.Perustin aikanaan blogin, koska halusin kirjoittaa omista elämäntapahtumista ja minulle tärkeistä asioista. Suunta kuitenkin lähti hyvistä tarkoituksista sellaisiin, mihin en ollut tarkoittanut ja koin, etten ollut vielä valmis kirjoittamaan. Kiitän tässä yhteydessä lämpimästi kaikkia niitä ihania ihmisiä, joiden kommentteja en koskaan julkaissut, mutta jotka todellakin olen lukenut. Ja osan niistä myös päiväkirjaan kirjoittanut.


Nyt olen kuitenkin valmis uuteen aloitukseen. En halua varsinaisesti määritellä tätä mihinkään tiettyyn blogikategoriaan, mutta tarkoitukseni on alustavasti jakaa ajatuksiani ja tekemisiäni. Aiheena saattavat olla kirjat, leffat, musiikki, ruoka, liikunta ja vaikka sitten kynsilakat, jos joskus satun jostain innostumaan. Saatan joskus myös avata hieman ajatuksiani ei niin mukavista asioista, mutta lisään tekstin alkuun huomautuksen, mikäli koen, että niin on parempi :) Otan mielelläni teemaideoita vastaan ja pyrin niitä myös toteuttamaan. Eli sana on vapaa, mistä haluaist lukea? Otan mielläni vastaan myös muita vinkkejä asetteluiden ja muiden teknisten asioiden suhteen. Ensimmäinen mieleeni tuleva kysymys on, miten kuvan saa osaksi tekstiä, tai siis tekstin kulkemaan kuvan vierellä, ettei aina tarvitse pistää keskelle.


Kirjoitan blogia nimimerkin takaa, mutta mikäli minut tunnet tai tunnistat, kuulen siitä miellläni :)Mukavaa elokuun viimeistä päivää kaikille, nauttikaahan,
Jen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti