sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Leppoisa Lauantai kera Kädentaitomessujen


Eilinen aukeni aurinkoisena päivänä, kuten viimepäivät muutenkin. Heti aamusta vierailin lyhyesti lähiöpäivässä, jossa paikallisilla oli erilaisia kojuja ja myyntipisteitä. Mukana oli myös esimerkiksi partiolaiset esittelemässä heidän toimintaansa. Ja ihan oikea kamiinateltankin olivat pihalle pystyttäneet.


Päivän mieleisin ohjelma oli kuitenkin ystäväni tapaaminen. Olimme sopineet syövämme ja sitten menevämme Wanhaan Satamaan Kädentaitomessuille. Ruokapaikaksi valikoitui pienen säätämisen jälkeen Factory Aleksilla, jossa on mielestäni hinta - laatusuhde kohdallaan, minkä lisäksi paikka on sisustettu niin, että pystyy rauhassa juttelemaan, vaikka eilenkin paikalla oli todella paljon porukkaa.


Salaattia broilerilla, täytetyillä tomaateilla, ananaksella, punasipulilla ja parmesanjauheella -NAM!


 

Lounastettuamme pääsimme sitten varsinaiseen
ohjelmanumeroon, eli Kädentaitomessuille Wanhaan satmaan. Kuten olen aiemmin jo kirjoittanut, tykkään kaikenlaisesta väkertelystä, joskin kohdallani pätee vahvasti lause, intoa on enemmän kuin taitoa. Mutta se ei estä yrittämistä!

Messuilla oli kieltämättä myynnissä kaikenmoisia kädentaitojen tuotoksia ja materiaaleja. Harmikseni en ollut huomannut ottaa käteistä mukaan, mutta onneksi ystäväni oli paremmin varautunut, joten tyhjin käsin ei tarvinnut kotiin lähteä. Mutta ei kyse ollut pelkästää ostoksista, messuilta sai myös monia kivoja ideoita ja muistutuksen siitä, että kohta on taas aika miettiä, minkälaisia joulukortteja tänä vuonna lähettäisi.


Tässä vielä kuvia hankinnoistani:
Lakritsaa ilman suolaa tai lisäaineita, nami nami.
Tosin pussista oli tänä aamuna jäljellä tasan nämä kaksi kappaletta,
ja nekin löytyivät laukun pohjalta :)
Kaulakorut päätyivät myös ostoksiini.
Sydämen väri on luonnossa violetimpi.

Ja lankaahan ei pitänyt ostaa, mutta tätä yksilöä ei vain voinut ohittaa,
värit ovat kuin tehty minulle!

Tämän päivän vietänkin sitten ihan vain kotona.
Suloista Sunnuntaita,
Jen
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti