sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Seesteisempi sunnuntai

Tänä viikonloppuna en ole tehnyt mitään erityistä. Olen viettänyt aikaa kotona ja lähinnä katsellut televisiota, lukenut ja neulonut. Toisaalta alati kylmenevä sää sopii juuri tällaiseen oleiluun, eli enpä ole sen kummempaa ohjelmaa yrittänytkään järjestää.

Neulomisprojektina on ollut edellisviikolla Käsityömessuilta ostettu lankakerä ja siitä tehtävät villasukat ihan itselle. Monta päivää lanka onkin lojunut korissa ja uhkana on ollut, että sille käy kuten monelle muulle kerälle, päätyvät keittiökaappiin odottamaan inspiraatiota. Perjantaiyönä uni ei meinannut millään tulla, joten sen sijaan, että pyörin sängyssä, päätin aloittaa sukkaprojektin. Tänään sunnuntaina tein vielä toisen sukan ja kerrankin myös päättelin langat samaan syssyyn. Nyt voin siis lämmittää palelevia jalkoja uusilla villasukilla. Seuraava käsityöprojektikin on jo suunnitteilla, mutta siitä lisää myöhemmin :)

Langan merkki Regia Iglu Color
Viimeviikon onnistumisen jälkeen päädyin myös tänään tekemään ruoaksi kasvissosekeittoa. Tällä kertaa olin valmistautunut paremmin kuin viimeksi, joten keitto koostui suunnitelluista raaka-aineista: bataatista ja porkkanasta sekä suurustukseen käytetystä tuorejuustosta. Koska annos muuten jäisi melko kevyeksi ollakseen päivän pääruoka, lisäsin keiton päälle vielä fetapalasia ja otin kaveriksi lasin maitoa ja palasen Kaurasydän -leipää kera tuorejuuston, kurkun ja kesäkurpitsan.


Toivottavasti myös teillä on ollut rentouttava viikonloppu,
<3 Jen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti